Custom Vloeren

customvloeren.nl

Wie Zijn Wij?

Waar verbeelding en interieur elkaar ontmoeten...

Bij Custom Vloeren zijn we ervan overtuigd dat elke ruimte een podium is voor een onontdekt kunstwerk. Met een sprankelende passie voor design en een onverzadigbaar verlangen naar uitmuntendheid, zetten we ons in voor het creëren van interieurs die niet alleen de aandacht trekken, maar ook de verbeelding prikkelen.

Ons team van gepassioneerde vakmensen staat klaar om elke klantreis in een unieke ontdekkingsreis te veranderen. Of je nu een woonproject hebt, een sprankelende commerciële ruimte wilt, of de sfeer van een horecagelegenheid naar een hoger niveau wilt tillen, wij benaderen elk project met een explosie van creativiteit en een dosis professionele flair.

Wat ons écht onderscheidt? Onze liefde voor het kleinste detail en onze onwrikbare toewijding om buitengewone resultaten te bereiken. Wij streven ernaar om niet alleen ruimtes te ontwerpen, maar levendige en harmonieuze omgevingen te creëren die niet alleen inspireren, maar ook het alledaagse leven van degenen die er wonen, aanzienlijk verbeteren.

Laat Custom Vloeren jouw ruimte omtoveren tot een podium van mogelijkheden. Een plek waar jouw visie tot leven komt met een dosis flair, een knipoog naar excellentie en een vleugje magie.

Klanten over de hele wereld

Projecten voltooid

Vierkante meter

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
PU gietvloer

Custom Vloeren Opgericht

Het bedrijf is opgericht door Wesley Galesloot, een ervaren gietvloeren applicatuur met een passie voor duurzaam design.

Jan 2018
RolCoating Matte Finish Custom Vloeren

Zakelijke Opdrachtgevers

Het bedrijf voltooit zijn eerste grote project: een gecertificeerd winkelpand dat een nieuwe standaard zet op het gebied van milieuvriendelijk ontwerp.

Mei 2018
Services uitgebreid

Services uitgebreid

Custom Vloeren verbreedt het assortiment met wandafwerkingen en vloerverwarming.

Aug 2018
Showroom Custom Vloeren Lavasteen gietvloeren Beton Cire

Showroom

Custom Vloeren opent haar deuren in de gloednieuwe showroom in Zandvoort.

Dec 2023

Portfolio

Visies naar werkelijkheid brengen

Ontmoet de Meesters van Custom Vloeren

Ontwerpconceptontwikkeling

Alisson Taylor

Team Manager

Projectbeoordeling

Roger Craig

CEO

Eerste Consultatie

Allan Cooper

CTO

Getuigenissen

''Wesley heeft bij ons een mooie micro cement vloer gemaakt. Goede communicatie en het resultaat mag er wezen. Een aanrader."

''My floor was not so easy to work with but they accepted the challenge and I could not be happier with the result. Thank you!''

''Wesley en zijn vakmensen heeft echt vakwerk geleverd, communiceert erg prettig en liet ons achter met een prachtige vloer.''

''Heel blij met onze gietvloer door Custom vloeren! Wesley werkt snel en netjes en de communicatie is geweldig. Dankjewel!''

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!