Custom Vloeren

customvloeren.nl

DE BADKAMER...

Betreed de wereld van ultieme luxe en verfijning met de op maat gemaakte gietvloeren van Custom Vloeren. In de badkamer, waar ontspanning een kunst is en waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan, streven we ernaar om een badkamer te creëren die meer is dan alleen een functionele ruimte.

Onze waterbestendige en duurzame gietvloeren, waaronder stijlvolle epoxy gietvloeren en beton Cire vloeren en wanden, zijn ontworpen om niet alleen vocht en slijtage te weerstaan, maar ook om de esthetiek van je badkamer naar nieuwe hoogten te tillen. Bij Custom Vloeren begrijpen we dat de badkamer een persoonlijk toevluchtsoord is, en onze gietvloeren zijn ontworpen met dat in gedachten.

Elke stap op een Custom Vloer in je badkamer is een stap in luxe. Of je nu kiest voor een moderne spa-achtige sfeer of een meer klassieke uitstraling, onze gietvloeren zijn niet slechts een oppervlak; ze zijn een statement van stijl en verfijning.

Laat Custom Vloeren jouw badkamer transformeren tot een oase van welzijn en schoonheid. Onze gietvloeren zijn niet alleen een investering in duurzaamheid; het zijn de bouwstenen van een badkamer die een dagelijkse routine omzet in een ervaring van luxe.

''THE ZEN ZONE''

Stap binnen in de weelderige wereld van de badkamer, waar Custom Vloeren de perfecte oplossingen biedt om van deze ruimte een ware oase van luxe te maken. In de badkamer draait het niet alleen om functionaliteit; het gaat ook om het creëren van een plek van zelfzorg en ontspanning. Bij Custom Vloeren begrijpen we dat de keuze van de vloer in de badkamer zowel duurzaamheid als een verfijnde esthetiek moet omvatten.

Onze PU gietvloeren voegen een vleugje elegantie toe aan de badkameromgeving. Deze vloeren zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar ze bieden ook een zachte en warme uitstraling. De naadloze afwerking van onze op maat gemaakte PU gietvloeren draagt bij aan de rustige en serene sfeer die zo kenmerkend is voor een luxe badkamer.

Lavasteen gietvloeren, met hun natuurlijke charme en krasbestendige eigenschappen, vormen een robuuste en tegelijkertijd stijlvolle keuze voor de badkamer. Het gevoel van natuurlijke textuur onder je voeten creëert een verbinding met de natuur, terwijl de eigentijdse uitstraling van lavasteen een tijdloze elegantie toevoegt aan de ruimte.

Bij Custom Vloeren begrijpen we dat de badkamer een persoonlijke toevluchtsoord is, en onze op maat gemaakte gietvloeren, variërend van PU tot lavasteen, zijn ontworpen om deze ruimte te verheffen tot een plek van luxe en welzijn. Maak van jouw badkamer een ruimte waar elke dag begint en eindigt met verfijning, comfort en stijl. Met Custom Vloeren wordt de badkamer meer dan alleen een functionele ruimte; het wordt een plek van persoonlijke weelde.

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!