Custom Vloeren

customvloeren.nl

de keuken...

Betreed de keuken van je dromen, versterkt door de deskundigheid van Custom Vloeren in op maat gemaakte vloeroplossingen. De keuken is niet zomaar een plek waar maaltijden worden bereid; het is een centrum van creativiteit, samenzijn en genot. Hier bij Custom Vloeren begrijpen we het belang van een vloer die niet alleen duurzaam is maar ook naadloos aansluit bij de stijl van jouw keuken.

Onze op maat gemaakte gietvloeren bieden een scala aan mogelijkheden, van strakke lijnen en moderne vormgeving tot meer klassieke en warme ontwerpen. Kies voor de krasvaste eigenschappen van onze lavasteen gietvloeren of de verfijnde elegantie van onze op maat gemaakte PU gietvloeren – elke keuze is doordrenkt met onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Een keuken met een Custom Vloer wordt niet alleen een plek om te koken, maar een ruimte waar creativiteit wordt gevoed en waar familie en vrienden samenkomen. Onze gietvloeren zijn niet slechts een functionele vloerbedekking; ze zijn een uitdrukking van jouw persoonlijke stijl en maken van je keuken een visueel meesterwerk.

Laat Custom Vloeren jouw keuken transformeren tot een ruimte die niet alleen efficiënt is maar ook een bron van visueel plezier. Elke maaltijd wordt een ervaring, en elke ontmoeting wordt een feest met een gietvloer die de keuken tot leven brengt.

''De Culinaire Haven''

In de keuken, waar culinaire meesterwerken worden gecreëerd en waar gezinsmomenten samenkomen, is de keuze van de vloer van essentieel belang. Custom Vloeren begrijpt dat de keuken niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een artistiek platform waar design en duurzaamheid samenkomen.

Een van de innovatieve keuzes die we aanbieden, is de mogelijkheid om gietvloeren te integreren met vloerverwarmingssystemen. Stel je voor: een keuken waar warmte gelijkmatig door de ruimte verspreid wordt, terwijl je geniet van de eigentijdse uitstraling van onze op maat gemaakte gietvloeren. Vloerverwarming creëert niet alleen een comfortabele omgeving, maar maakt ook van de keuken een gezellige ontmoetingsplaats voor vrienden en familie.

Een andere opmerkelijke optie die de aandacht trekt van liefhebbers van modern design is beton cire. Dit materiaal biedt een industriële esthetiek, waarbij de naadloze afwerking en de robuuste uitstraling een eigentijdse sfeer toevoegen aan jouw keuken. Bij Custom Vloeren streven we ernaar om de keuken te transformeren tot een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel meesterwerk.

Of je nu kiest voor de warmte van vloerverwarming onder een strakke PU gietvloer of de stoere elegantie van beton cire, Custom Vloeren levert op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw levensstijl en designvoorkeuren. Creëer een keuken die niet alleen inspireert tot culinaire creativiteit, maar ook een plek is waar design en functionaliteit hand in hand gaan. Bij Custom Vloeren zijn we er trots op om keukens te transformeren tot unieke ruimtes waar smaak en stijl samenkomen.

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!