Custom Vloeren

customvloeren.nl

Klanten over de hele wereld

Projecten voltooid

Vierkante meter

Diensten die verwachtingen overtreffen

Visualiseren

Ontdek een naadloze en persoonlijke ervaring bij ons, waar jouw wensen en verwachtingen centraal staan. Het begint allemaal met een gedetailleerd eerste gesprek, dat plaatsvindt op jouw voorwaarden - of het nu telefonisch is, via e-mail, of in onze warme en uitnodigende showroom. Bij dit initiële contact gaan we diep in op jouw behoeften en voorkeuren, zodat we een helder beeld krijgen van wat jij zoekt in jouw ideale vloer. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en delen deskundig advies om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke keuze volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Design Consult - werkbezoek

Als tweede stap in onze toewijding aan jouw project, plannen wij ook een werkbezoek in. Hierbij komen we ter plaatse om een diepgaande analyse te maken van de ruimte en alle relevante details te verzamelen. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurige en persoonlijke vrijblijvende offerte op te stellen, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Door deze gecombineerde aanpak verzekeren we dat jouw vloerproject niet alleen voldoet aan, maar zelfs overtreft, jouw verwachtingen.

Concept Offerte

Na ons werkbezoek nemen wij de inzichten en gegevens die we hebben verzameld zorgvuldig mee naar onze ontwerptafel. Op basis hiervan stellen wij een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte op. Bij jouw goedkeuring gaan we over tot het definitief maken van het project, waarna we de planning nauwkeurig opstellen. Onze toewijding aan kwaliteit en transparantie garandeert dat jouw project met precisie wordt uitgevoerd, met als resultaat een vloer die niet alleen aan, maar zelfs overtreft wat je voor ogen had. We kijken ernaar uit om samen dit opwindende traject aan te gaan en jouw ruimte te transformeren!

Wat Zijn Onze Voorwaarden?

De belangrijkste punt uit onze voorwaarden:

  • Als er vloerverwarming geplaatst is door een externe partij, moet deze aan het opstookprocedure zijn voldaan voordat Custom Vloeren een gietvloer kan plaatsen.
  • Dekvloeren moeten voldoende droog zijn. Dit meet een vertegenwoordiger van Custom Vloeren altijd bij de klant. Bij een cementgebonden dekvloer mag er maximaal 4% aan vocht in de vloer aanwezig zijn, bij een kalk- gebonden vloer nog minder. Ben je er niet zeker van dat de ondergrond droog is? Plan gemakkelijk en snel vrijblijvend een werkbezoek in.
  • Beton Cire in de badkamer? Dan zullen deze wanden moeten voldoen aan de juiste ondergrond/ voorstrijk zoals bijvoorbeeld Aquastuc.

Wij zijn aangesloten bij NOA het Nederlandse Ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven. Voor meer informatie zie onze algemene consumentenvoorwaarden. Voor zakelijk verkeer, neem contact met ons op voor het voorzien van onze zakelijke voorwaardes.

Ontmoet de Meesters van Custom Vloeren

Een Team, Oneindige mogelijkheden

Ontwerpconceptontwikkeling

Alisson Taylor

Team Manager

Projectbeoordeling

Roger Craig

CEO

Eerste Consultatie

Allan Cooper

CTO

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!