Custom Vloeren

customvloeren.nl

de Woonkamer...

Welkom in de inspirerende wereld van Custom Vloeren, waar we een toewijding hebben aan het vormgeven van moderne en duurzame woonruimtes. 

In de woonkamer, het centrum van elk huis, zijn de vloerkeuzes niet alleen functioneel maar ook bepalend voor de sfeer en stijl van de ruimte. Hier bij Custom Vloeren begrijpen we dat en streven we ernaar om een unieke collectie gietvloeren te bieden die perfect passen bij de levensstijl van onze klanten.

Onze op maat gemaakte gietvloeren zijn ontworpen met aandacht voor zowel duurzaamheid als esthetiek. Of je nu kiest voor de krasvaste eigenschappen van onze lavasteen gietvloeren, de moderne uitstraling van onze op maat gemaakte PU gietvloeren, of een andere stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, Custom Vloeren heeft de perfecte oplossing.

In de woonkamer draait alles om gezelligheid en het creëren van een ruimte waar herinneringen worden gemaakt. Onze gietvloeren zijn niet alleen een vloerbedekking; het zijn kunstwerken die het verhaal van vakmanschap en toewijding vertellen. 

Geniet van het comfort en de warmte van een vloer die niet alleen bestand is tegen het dagelijks leven maar ook bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van je woonruimte. Maak je woonkamer compleet met een naadloze gietvloer, waar stijl en duurzaamheid elkaar ontmoeten en jouw huis transformeren in een persoonlijke oase van comfort.

''HET THUISHAVEN''

In de zoektocht naar de perfecte vloer voor jouw woonkamer overwegen veel mensen niet alleen het esthetische aspect, maar ook de functionaliteit. Bij Custom Vloeren begrijpen we dat vloerverwarming en de keuze voor duurzame materialen zoals beton cire belangrijke overwegingen zijn bij het creëren van een comfortabele en stijlvolle woonruimte.

Onze gietvloeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze bieden ook de mogelijkheid tot naadloze integratie met vloerverwarmingssystemen. Het gevoel van warmte onder je voeten, gecombineerd met de moderne uitstraling van een gietvloer, transformeert jouw woonkamer in een oase van comfort. Vloerverwarming met een Custom Vloer zorgt niet alleen voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, maar maximaliseert ook de energie-efficiëntie van jouw huis.

Voor degenen die streven naar een eigentijdse industriële uitstraling in hun woonkamer, is beton cire een uitstekende keuze. Beton cire, ook wel bekend als gewreven beton, is een veelzijdig materiaal dat de moderne en minimalistische esthetiek van beton combineert met de voordelen van een naadloze afwerking. Bij Custom Vloeren bieden we beton cire vloeren en wanden die niet alleen duurzaam zijn maar ook een verfijnde textuur toevoegen aan jouw woonkamer.

Of je nu kiest voor vloerverwarming onder een krasvaste lavasteen gietvloer of de industriële elegantie van beton cire, Custom Vloeren staat garant voor hoogwaardige op maat gemaakte oplossingen. Creëer een woonkamer waar stijl, comfort en functionaliteit harmonieus samenkomen en geniet van een leefruimte die jouw unieke smaak weerspiegelt.

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!