Custom Vloeren

customvloeren.nl

Beton Ciré

Wat Is Het Precies ?

Beton Cire is een unieke en veelzijdige vorm van beton die steeds populairder wordt in de wereld van de bouw en interieurontwerp. Dit komt door de vele voordelen die het te bieden heeft, zoals duurzaamheid, flexibiliteit en esthetische verbeteringen. Beton Cire is een materiaal dat zich leent voor zowel commerciële als particuliere projecten en het resultaat is altijd verbluffend.

Het proces van het creëren van Beton Cire is uniek en vereist specifieke technieken en materialen. Een laag cement- en kunstharsmengsel wordt op een oppervlakte aangebracht, waarna deze wordt uitgesmeerd en gladgestreken. Hierna wordt het oppervlak gegraveerd en gepolijst, waardoor een glad en naadloos oppervlak ontstaat. Dankzij deze technieken kan Beton Cire in verschillende kleuren en texturen worden gemaakt, waardoor het past bij elke stijl en ontwerp.

Beton Cire ons ambacht
Custom Vloeren Beton Cire
veelzijdig floor
veelzijdig floor

Til jouw interieur naar een hoger niveau

Beton Cire is een veelzijdig materiaal dat zich leent voor tal van toepassingen, van vloeren en wanden tot meubels en accessoires. Het is ook onderhoudsarm en kan jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen. Of u nu op zoek bent naar een moderne en stijlvolle uitstraling voor uw huis of bedrijf, of u gewoon op zoek bent naar een duurzaam en functioneel materiaal, Beton Cire is een uitstekende keuze. Leer alles over de vele voordelen van dit materiaal en ontdek hoe u het kunt integreren in uw eigen projecten!

Vloerverwarmings installatie in Netherlands

Beton Ciré

Beton ciré wordt ook wel betonstuc genoemd of gepolijst beton. Het is voor diverse toepassingen geschikt. U kunt er wanden, vloeren en zelfs aanrechtbladen of badmeubelen mee afwerken. Beton ciré bestaat uit een basis van cement waaraan hars, pigmentpoeder en vulstoffen zijn toegevoegd.

Custom Vloeren Beton Cire

De Uitstraling Van Beton Ciré

Beton ciré is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Doordat er pigmentpoeder aan het cementmengsel wordt toegevoegd, is het niet een egale kleur, maar krijgt het een veeg- of marmereffect. De uitstraling is stoer, warm en natuurlijk. Afhankelijk van de gekozen kleur past een beton ciré vloer of wand in diverse interieurs, van minimalistisch – industrieel bijvoorbeeld – tot landelijk.

particuliere interieur projecten

De Kenmerken Van Beton Ciré

Beton ciré is van zichzelf niet watervast, maar het krijgt een speciale impregnatie en een coating waardoor het water- en vuilafstotend wordt. Daardoor kan het ook uitstekend in de badkamer worden toegepast. Beton ciré is prima te combineren met vloerverwarming omdat het enigszins elastisch is.

Hoe Werkt Het Proces En Wat Kun Je Verwachten?

Afhankelijk van waar het beton cire materiaal wordt toegepast – of het nu op een wand, vloer, of meubel is – ondergaat het specifieke voorbereidende stappen. In grote lijnen beschrijven we hieronder de algemene procedures.

Voor een optimale hechting en een vlekkeloze afwerking begint het proces met het voorbereiden van de ondergrond. Deze voorbereiding omvat mogelijk het egaliseren van de ondergrond, opschuren en het aanbrengen van een geschikte primer. Als bijvoorbeeld de ondergrond ongelijk is of als er nog openliggende vloerverwarmingsbuizen aanwezig zijn, voeren we eerst een egalisatie uit om een glad oppervlak te creëren.

Deze nauwgezette stappen variëren afhankelijk van de toepassing van het beton cire, en onze vakmensen passen de benodigde procedures zorgvuldig aan voor wanden, vloeren, of meubels. Het resultaat is een met zorg voorbereide ondergrond die de duurzaamheid en esthetiek van het beton cire materiaal optimaliseert.

De Opbouw Van Een Beton Ciré Vloer, wand en meubel in grote lijnen

Waarom Beton Cire Overwegen?

Moderne En Strakke Uitstraling

Beton cire, een veelzijdige en duurzame keuze, ontpopt zich als de ideale oplossing voor een breed scala aan interieur- en exterieurprojecten. Of het nu gaat om een modern stadsappartement, een klassiek landhuis, een commerciële ruimte of een eigentijdse kantooromgeving, beton cire past naadloos in diverse interieurstijlen en geeft karakter aan elke ruimte.

 

Dit opmerkelijke materiaal voegt niet alleen een eigentijdse en elegante uitstraling toe aan de omgeving, maar creëert ook een gevoel van tijdloze moderniteit. De naadloze afwerking van beton cire brengt een harmonieuze balans tussen stijl en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die streven naar een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

 

Laat beton cire jouw ruimte verheffen met zijn duurzaamheid, esthetiek en eenvoudig onderhoud. Ontdek de veelzijdigheid van dit opmerkelijke materiaal en geef jouw project niet alleen een tijdloze, maar ook een eigentijdse flair die het karakter en persoonlijkheid geeft in elke omgeving.

Duurzaamheid

Beton cire overstijgt de verwachtingen als meer dan alleen een duurzame keuze; het vertegenwoordigt een bewuste stap richting een langdurige en milieuvriendelijke oplossing. Door de unieke eigenschappen draagt beton cire niet alleen bij aan duurzaamheid op basisniveau, maar het gaat verder door zich aan te passen aan moderne milieunormen.

 

Deze veelzijdige afwerking minimaliseert niet alleen de behoefte aan frequente vervanging, wat resulteert in aanzienlijk minder materiaalafval, maar het biedt ook een extra duurzaamheidsaspect. Beton cire staat bekend om zijn uitstekende warmtegeleiding, waardoor het een ideale keuze is voor vloerverwarmingssystemen.

Dit draagt niet alleen bij aan energie-efficiëntie, maar vermindert ook de ecologische impact van verwarmingsinstallaties, waardoor beton cire een verstandige en bewuste keuze is voor een duurzaam interieur.

Makkelijk Onderhoud

Het onderhoud van beton cire is net zo moeiteloos als het materiaal zelf elegant is. 

 

Beton cire is schoonmaken een fluitje van een cent. Dagelijkse reiniging kan worden uitgevoerd met een zachte bezem of een stofzuiger om vuil en stof te verwijderen.

Voor hardnekkiger vlekken of morsingen is een vochtige doek vaak al voldoende. 

Het is niet nodig om je zorgen te maken over speciale reinigingsmiddelen of complexe onderhoudsroutines.

 

Het is simpel gezegd: beton cire laat je genieten van een prachtige vloer zonder gedoe.

Verschillende Kleuren & Texturen

Beton cire, verkrijgbaar in een scala aan kleuren en texturen, biedt de mogelijkheid om unieke en op maat gemaakte interieurontwerpen te realiseren. Dit veelzijdige materiaal kan worden aangepast aan de persoonlijke smaak en stijl van de klant, waardoor het een flexibele keuze is voor diverse projecten.

 

Daarnaast introduceren we met trots onze specialiteit: Metal Stuc, specifiek ontworpen voor wandafwerking. Metal Stuc combineert verfijnde metalen elementen met vakmanschap, waardoor het niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze is, maar ook een duurzame en unieke uitstraling aan elke wand geeft.

 

Of het nu gaat om het tijdloze karakter van beton cire of de moderne elegantie van Metal Stuc, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan de unieke eisen van elk project te voldoen.

Custom Vloeren opgericht

Interesse In Een Beton Ciré Wand, Vloer Of Meubel?

Wil je jouw droomproject werkelijkheid laten worden?

Aarzel niet langer en bereik ons vandaag nog! Ontvang een vrijblijvende offerte op maat door simpelweg contact met ons op te nemen. Als je liever een voorproefje wilt van de mogelijke kosten, kun je onze handige online calculator op onze offertepagina gebruiken. Hiermee krijg je snel een indicatie van de benodigde investering voor jouw project, rechtstreeks in je inbox!

Waarom wachten? Neem actie en ontdek hoe wij jouw ideeën tot leven kunnen brengen. Laten we samen jouw projectavontuur beginnen!

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!