Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Haarlem

In het historische Haarlem biedt Custom Vloeren een perfecte balans tussen traditionele charme en moderne functionaliteit met onze hoogwaardige gietvloeren. Laat jouw woning of commerciële ruimte stralen met onze op maat gemaakte vloeroplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook voldoen aan praktische behoeften. 

Onze Lavasteen gietvloeren, beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen, passen prachtig bij zowel de klassieke architectuur van Haarlem als bij moderne interieurs. Daarnaast zijn onze Beton Ciré vloeren en wanden, samen met onze PU of Lavasteen gietvloeren, perfect voor diegenen die een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes zoeken. En met onze professionele vloerverwarmingssystemen, zorgen we voor een comfortabel binnenklimaat, ideaal voor het wisselvallige Nederlandse weer.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Haarlem kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!