Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Rotterdam

Rotterdam, de stad van innovatie en architectuur, vormt het perfecte decor voor de gietvloeren van Custom Vloeren. Onze vloeren en wanden, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een snel veranderende wereld, zijn een eerbetoon aan de vooruitstrevende geest van Rotterdam.

Beton Ciré, met zijn robuuste, industriële uitstraling, past perfect bij het moderne stadsbeeld, terwijl onze PU en Lavasteen gietvloeren een naadloze, esthetisch aangename basis bieden voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Met de integratie van vloerverwarming in uw project, biedt Custom Vloeren een complete, comfortabele en stijlvolle vloeroplossing die de unieke dynamiek van Rotterdam weerspiegelt.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Rotterdam kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!