Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Den Haag

In Den Haag, de stad waar politieke macht en culturele diepte hand in hand gaan, bieden de gietvloeren en wanden van Custom Vloeren een fundament van zowel schoonheid als functionaliteit. 

Onze vloeren, geschikt voor de diverse architectuur van de stad, van historische gebouwen tot moderne kantoren, zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, onderhoudsarme vloeroplossing. Beton Ciré biedt een artistieke flair voor vloeren en wanden, terwijl onze Lavasteen en PU gietvloeren een moderne, strakke look creëren. Vergeet niet de toevoeging van vloerverwarming, een must-have voor het toevoegen van comfort aan de elegante esthetiek van Den Haag.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Den Haag kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!