Custom Vloeren

customvloeren.nl

Door custom Vloeren werkzaamheden laten uitvoeren?

Welkom op de offerte pagina van Custom Vloeren, waar jouw droomvloer en/ of wand binnen handbereik komt. Met slechts enkele klikken kun je hier een gedetailleerde, vrijblijvende offerte aanvragen die specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeftes. Of je nu interesse hebt in een naadloze gietvloer, een stijlvolle Beton Ciré afwerking, of een efficiënte vloerverwarming, wij bieden je een op maat gemaakte oplossing.

Vul eenvoudig het formulier in met jouw specifieke wensen en de afmetingen van jouw ruimte. Op basis van de door jouw verstrekte informatie krijgt je direct een indicatieve prijs te zien. Deze prijsindicatie is ontworpen om je een helder beeld te geven van de mogelijke investering, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over jouw nieuwe vloer en/ of wand.

Mocht er extra informatie van toepassing zijn op het project deel deze dan met ons in de daarvoor bestemde ”Extra Informatie” ruimte. Aan de hand van deze verstreken informatie zullen wij je voorzien van een extra indicatieve prijs voor het eventuele meer werk. Wij houden het graag zo transparant mogelijk met onze opdrachtgevers om eventuele verrassingen of misverstanden te voorkomen.

Volg de stappen hieronder en dan zien we jouw offerte snel tegemoet!

1.

Je kiest een van de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Je geeft bij benadering het aantal vierkante meter door dat jouw project in beslag neemt. Meestal kan dit heel accuraat afgeleid worden van de bouwplanningen van je woning of pand.

2.

Eventueel geef je nog extra facultatieve informatie door die jouw project nauwkeuriger omschrijft. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor vloerverwarming of meerdere services.

3.

Ten slotte sturen we jou een volledig vrijblijvende offerte voor je project op basis van het aantal vierkante meters en het gekozen materiaal. Het staat je volledig vrij om dit voorstel al dan niet te aanvaarden.

4.

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om het voorstel en de details van het project samen door te nemen.

5.

Heb je binnen de 48 uur geen e-mail ontvangen? Bekijk dan zeker eens je spam folder of controleer of je wel het correcte e-mailadres/ telefoonnummer bij ons achterliet.

6.

Heb je een specifiek project in gedachten? Je kan ook rechtstreeks via e-mail of telefonisch met ons contact opnemen!

Contact Us
Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!