Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer amsterdam

In het dynamische Amsterdam, waar historie en hedendaagse cultuur samenkomen, levert Custom Vloeren gietvloeren die elk interieur transformeren. Onze vloeren, ontworpen voor de moderne levensstijl, zijn de perfecte match voor de diversiteit aan woningen die de hoofdstad rijk is, van trendy appartementen tot klassieke grachtenpanden. 

Onze Beton Ciré voor vloeren en wanden bieden een duurzame, stijlvolle afwerking, terwijl onze PU en Lavasteen gietvloeren zorgen voor een naadloze, onderhoudsarme basis in elke ruimte. Voeg vloerverwarming toe voor een comfortabele, energie-efficiënte woning, klaar om de Amsterdamse dynamiek te omarmen!

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Amsterdam kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!