Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Utrecht

Utrecht, het kloppende hart van Nederland, is de ideale setting voor de gietvloeren van Custom Vloeren, waar oude charme en moderne innovatie elkaar ontmoeten. Onze vloeren bieden een tijdloze basis die zowel de historische als de nieuwe architectuur van Utrecht complimenteert. 

Met Beton Ciré creëren we unieke, artistieke vloeren en wanden die elke ruimte een bijzonder tintje geven. Onze Lavasteen en PU gietvloeren, bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid, passen naadloos in zowel traditionele Utrechtse woningen als in moderne bedrijfsruimtes. Overweeg vloerverwarming voor die extra laag comfort, essentieel in een stad die een perfecte mix van oud en nieuw belichaamt.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Utrecht kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!