Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Hoofddorp

Een stad van vernieuwing, een oase van gemeenschap, en een thuis voor de vloeren van morgen. Welkom in Hoofddorp, waar het beste van het verleden samensmelt met de belofte van de toekomst. In deze dynamische stad biedt Custom Vloeren een nieuwe generatie vloeroplossingen die perfect passen bij de moderne levensstijl van Hoofddorp. Van strakke Lavasteen gietvloeren tot stijlvolle Beton Ciré afwerkingen, onze vloeren en wanden zijn niet alleen een aanvulling op het hedendaagse interieur, maar ook een duurzame investering in de toekomst.

Laat Custom Vloeren je begeleiden bij het creëren van een vloer en/ of wand die niet alleen voldoet aan jouw esthetische wensen, maar ook aan de praktische eisen van het dagelijks leven in Hoofddorp. Ontdek de mogelijkheden, verrijk jouw ruimtes, en omarm de innovatie samen met Custom Vloeren.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Hoofddorp kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!