Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Bloemendaal

In Bloemendaal, waar luxe en natuur naadloos samenvloeien, biedt Custom Vloeren exclusieve gietvloeren die de unieke sfeer van elke ruimte versterken. Onze op maat gemaakte vloer en wanden, bekend om hun duurzaamheid en stijl, passen perfect bij de elegante en verfijnde huizen in deze regio. 

Kies voor een Beton Ciré vloer of wand om een statement te maken met een natuurlijke, maar toch moderne uitstraling. Onze PU gietvloeren evenals onze Lavasteen gietvloeren, bieden een veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke optie voor woningen in Bloemendaal. Met de toevoeging van vloerverwarming geniet je van ultiem comfort, terwijl onze vloeren de perfecte balans tussen functionaliteit en design bieden.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasten gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU en Lavasteen gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Bloemendaal kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!