Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Heemstede

In het sfeervolle Heemstede, waar groen en stedelijke elegantie hand in hand gaan, biedt Custom Vloeren gietvloeren die een statement maken in elk huis. Onze duurzame, onderhoudsvriendelijke vloeren brengen een moderne touch in uw interieur, terwijl ze de natuurlijke schoonheid van uw omgeving complimenteren. 

Of jouw stijl nu klassiek of hedendaags is, onze gietvloeren bieden een solide basis voor elk design. Daarbij zijn onze Beton Ciré afwerkingen voor wanden en vloeren een prachtige manier om unieke accenten in uw huis aan te brengen, terwijl onze PU en Lavasteen gietvloeren een duurzame en stijlvolle optie bieden. Vergeet de vloerverwarming niet, die zorgt voor een aangenaam warme vloer, essentieel in elke moderne woning.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Heemstede kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!