Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Zandvoort

Ontdek de unieke combinatie van strandcharme en moderne elegantie met een gietvloer in Zandvoort. Bij Custom Vloeren specialiseren we ons in het leveren van naadloze, duurzame vloeroplossingen die perfect aansluiten bij de levensstijl van de kust. Onze kras vaste, waterdichte en UV-bestendige gietvloeren zijn ideaal voor elke woning of bedrijfsruimte, bieden een makkelijk te onderhouden oppervlak en brengen een stijlvolle, moderne look naar uw interieur. 

Of je nu dicht bij de bruisende stranden woont of een rustigere plek in Zandvoort prefereert, onze gietvloeren zijn een prachtige aanvulling op elke ruimte. Vergeet niet dat onze expertise niet alleen bij gietvloeren ligt; we zijn ook meesters in Beton Ciré voor zowel vloeren als wanden, PU en Lavasteen gietvloeren die elke ruimte een uniek karakter geven, en de installatie van vloerverwarming voor die extra warmte en comfort tijdens koelere dagen.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Zandvoort kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/ of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!