Custom Vloeren

customvloeren.nl

Gietvloer Leiden

Leiden, de stad van ontdekkingen, met haar rijke geschiedenis en bloeiende universiteitsgemeenschap, is de perfecte plek voor de innovatieve gietvloeren van Custom Vloeren. Onze oplossingen brengen een frisse, moderne uitstraling naar elke ruimte, ideaal voor zowel academische omgevingen als stijlvolle woningen. 

De veelzijdigheid van Beton Ciré, toegepast op zowel vloeren als wanden, biedt een unieke esthetiek die past bij de historische en intellectuele uitstraling van Leiden. De PU of de Lavasteen gietvloeren bieden een duurzame, eenvoudig te onderhouden oplossing, terwijl onze vloerverwarmingssystemen zorgen voor comfort en warmte in de vaak koude maanden.

Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box
Decoration Interior Design Modern Structures Thinking outside of the box

Werkzaamheden & Diensten

Bij Custom Vloeren zijn we trots op ons vakmanschap in het leveren van hoogwaardige Lavasteen gietvloeren, beton cire vloeren en wanden, PU gietvloeren en professionele vloerverwarming. Onze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Wij passen onze expertise toe om elke ruimte te transformeren in een plek van comfort, stijl en efficiëntie.

Benieuwd naar wat Custom Vloeren voor jouw project in Leiden kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze offertepagina voor een indicatie van de geschatte kosten. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij je graag verwelkomen met een kopje koffie en een persoonlijk advies. Jouw nieuwe droomvloer en/of wand wacht op je!

Het Laatste Nieuws

Ontdek het laatste in interieur design

Heb je een project in gedachte?

Aarzel niet om

Logo Custom Vloeren
Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons werk in actie!